FIN5 2015 - Vuoden vaativin suunnistustapahtuma

Paljon nähtävää ja koettavaa

Turun seudulla on valtavasti nähtävää kaikenikäisille! Suosituimpiin kohteisiin kuuluvat historiallinen Turku, erityisesti Turun linna ja Tuomiokirkko, Turun saaristo merellisine luontoineen sekä Naantalin Muumimaailma rakastettavine muumihahmoineen. Voit vierailla Väskin seikkailusaarella,  valtakunnan ykköspuutarhassa tai purjehtia höyrylaivalla.

Toimintaa ja tekemistä kaipaaville suosittelemme vesipuisto JukuParkia, seikkailuhuvipuisto Flowparkia ja Liedossa sijaitsevaa eläintarha ja puuhapuisto Zoolandiaa. Perheen pienemmät voivat nauttia enemmän rauhallisemmasta menosta esimerkiksi Kanniston kotieläintilalla Alastarolla. Suunnistajien SM-golfin mestaruus ratkaistaan välipäivänä Kankaisten Golfpuistossa Maskussa.

Mynämäki on kunta, jolla on rikas esihistoria, historia ja kulttuuri. Luonnossa liikkujille Mynämäen seudulla on tarjolla monia opastettuja tai omatoimisesti tehtäviä retkeilymahdollisuuksia mainioine oheispalveluineen. Lähellä sijaitsevat niin Vaskijärven luonnonpuisto kuin Kurjenrahkan kansallispuistokin.

Unescon maailmanperintökohteista Vanha Rauma ja Sammallahdenmäki sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä.

Varsinais-Suomen suurimmassa maaseutupitäjässä Liedossa kävijä kohtaa kulttuurimaiseman aidoimmillaan. Hämeen Härkätie, Aurajokilaakson luonto, kulttuuri sekä hyvä palvelu yhdistyvät Liedossa.

Lisää tietoja ja ideoita:
www.visitturku.fi
www.naantalinmatkailu.fi